Bekijk de introductievideo en een voorproefje van mijn online training Verandermanagement

De online training Verandermanagement (ook wel ‘de Reflectiereeks’ genoemd) is een zelfstudiepakket waarin ik mijn gedachtegoed over leiderschap bij verandering in de vorm van video aan je overdraag. Je kunt meteen aan de slag in je eigen tijd, op je eigen plek en in je eigen tempo.

In een periode van zes weken krijg je elke week drie video’s die elk uitmonden in een reflectievraag over je eigen veranderpraktijk. Er zit een werkblad bij om je antwoorden vast te houden en handige overzichtskaarten en leestips. In de laatste mail stuur ik je het e-boek zodat je de integrale tekst van de video’s ook kunt teruglezen. Nadat de laatste email is verstuurd blijven de video’s nog een half jaar voor je te benaderen om terug te kijken.

Bekijk hier de eerste video als voorproefje:

Je investering voor de online training is: € 195,- (ex btw)

Persoonlijke begeleiding door mij is geen onderdeel van de online training, zodoende kan ik de investering voor de training laag houden. Na het doorlopen van de training is het mogelijk je inzichten verder te verdiepen met een ontrafelgesprek via Skype. De kosten daarvan bedragen 175,- ,-

Naar de winkel om te bestellen

Wat levert de online training je op?

  • je leert hoe je je in elke verandering krachtig kunt bezinnen op je leiderschap
  • je vindt antwoorden die bij jouw situatie passen
  • je brengt je leiderschap met elk moment van bezinning op een hoger plan

Hoe zit de online training in elkaar?

De training bestaat uit zes ‘schijnwerpers’ waarmee we jouw situatie gaan belichten.

Schijnwerpersfotos3

Je doorloopt elke week een schijnwerper. Elke schijnwerper heeft een eigen kernvraag, meerdere vormen van houvast om die te beantwoorden, een kompas waarop je vaart en valkuilen waar je beter uit weg kan blijven.

kernvraag-houvast-kompas-valkuilen

Elke schijnwerper heeft drie video’s. Er zijn dus in totaal achttien video’s variërend van twee tot zes minuten. Je zult verrast zijn over de hoeveelheid leerstof die we behandelen. Als ik diezelfde onderwerpen in een offline training behandel heb ik meer dan een tweedaagse nodig.

Wat garandeer ik je?

IGarantiek wil maar één ding met deze reflectiereeks en dat is dat hij waarde toevoegt aan jouw werkpraktijk als veranderaar. Mocht je de resultaten die ik hierboven beloof niet bereiken, mail me dan binnen een maand na je aanschaf en ik stort het bedrag aan je terug.

Hoe kun je je aanmelden?

Als je op de bestelbutton klikt kom je in mijn webwinkel. Als je met Ideal betaalt ontvang je direct na je bestelling je eerste mail met de links naar de video’s.

Als je met factuur wilt betalen, kies dan bij het bestellen voor de optie ‘overboeking’. Bij de mailbevestiging van je bestelling zit de factuur bijgevoegd. Zodra betaling binnen is ontvang je de eerste email in je mailbox. Als je een bestaande klant van For a change bent volstaat een mailtje om toch meteen te kunnen beginnen.

In de winkel kun je de reeks alleen bestellen voor individueel gebruik. Als je hem met een groep mensen wilt volgen of als je interesse hebt in een in company opleiding Verandermanagement waarin ik de video’s als voorwerk gebruik, stuur me een email en ik zorg dat jullie allemaal tegelijk kunnen beginnen.

Naar de winkel om te bestellen
Dit bericht is geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *