Over For a change

Ik ben Annemarie Mars. Met mijn bedrijf For a change begeleid ik organisaties met het verbeteren van hun prestaties door het veranderen van leiderschap, gedrag en cultuur.

Mijn kracht ligt in het doorgronden van de relatie tussen gedrag en prestaties in complexe organisaties, het creëren van een setting waarin het echte gesprek kan worden gevoerd en in het aanvoelen welke stappen leiden tot gedragen verandering en versterkt leiderschap.

Ik kom het beste tot mijn recht in organisaties waar getwijfeld én gelachen mag worden.

Door onafgebroken te reflecteren over mijn eigen adviespraktijk, en door mijn inzichten op te schrijven, is de afgelopen jaren een toegankelijk gedachtegoed ontstaan over leiderschap bij verandering. In meerdere (bekroonde) boeken, tientallen @rtikelen en in een videoreeks heeft het zijn weg al gevonden naar duizenden veranderaars.

publicaties5

De opdrachtgevers van For a change zijn organisaties in onder meer de overheid, de zakelijke en financiële dienstverlening, het onderwijs, en zorg en welzijn. Hieronder zie je een selectie van recente opdrachtgevers.

klanten-website-2016