Over For a change

Ik ben Annemarie Mars. Met mijn bedrijf For a change begeleid ik organisaties met het laten slagen van verandering.

Mijn kracht ligt in het snel kunnen aanwijzen van patronen die verandering in de weg staan, het creëren van een setting waarin het echte gesprek kan worden gevoerd en het aanvoelen van de stappen die zullen leiden tot een gedeelde richting, versterkt leiderschap en blijvende gedragsverandering.

Het beste kom ik tot mijn recht in organisaties waar getwijfeld én gelachen mag worden. Gesprekken die alleen gaan over abstracties of over wat anderen anders zouden moeten doen vind ik tijdsverspilling.

Ik reflecteer onafgebroken over wat ik meemaak in mijn adviespraktijk en beleef veel plezier aan het opschrijven van mijn inzichten. Zo is de afgelopen jaren een toegankelijk gedachtegoed ontstaan over leiderschap aan verandering. In meerdere (bekroonde) boeken, tientallen @rtikelen en in een videoreeks heeft het zijn weg al gevonden naar duizenden veranderaars.

publicaties5

De opdrachtgevers van For a change zijn organisaties in onder meer de overheid, de zakelijke en financiële dienstverlening, het onderwijs, en zorg en welzijn. Hieronder zie je een selectie van recente opdrachtgevers.

klanten-website-2016