Blijf nieuwsgierig

Interne adviseurs en – projectleiders hebben met elkaar gemeen dat ze dingen gedaan dienen te krijgen in een complex krachtenveld waar ze zelf deel van uitmaken, zonder over hiërarchische bevoegdheden te beschikken. Dat stelt hoge eisen aan hun adviesvaardigheden.

In dit boek worden zes pijlers behandeld waarop de interne adviseur en de interne projectleider kunnen leunen om maximale waarde toe te voegen aan de organisatie waarin ze werken: loyaliteit, transparantie, gespreksregie, beïnvloedingskracht, relatiegevoeligheid en inlevingsvermogen. Daarbij ligt een accent op de gesprekstechniek van de adviseur, want in de interactie gebeurt het!

Uitgebracht in eigen beheer, 76 bladzijden

Je ontvangt de link naar het gratis E-book door het invullen van dit formulier.

De papieren versie van het boek is alleen vanaf een oplage van vijf exemplaren te bestellen. Het kost € 17,50 per boek exclusief verzendkosten ( 6,95 tot en met negen exemplaren, € 13,25 vanaf 10 exemplaren). Stuur daarvoor een email met het aantal gewenste exemplaren (vermeld ook de titel van het boek), je naam en adresgegevens naar info@forachange.nl.