Consult

In een consult ontrafelen we jouw vraagstuk met behulp van de taal en het houvast uit mijn publicatie, uitmondend in conclusies over wat jou te doen staat.

Aanpak

  1. Je stuurt me vooraf een mail over de vraag die je met het consult wil beantwoorden. Hoe meer je me vertelt over waar je worsteling zit, hoe beter.
  2. Ik lees me vooraf in zodat je me in het gesprek zo min mogelijk hoeft in te praten op de feitelijke context. Jij bepaalt of en welke documentatie je me vooraf wilt sturen.
  3. We plannen een gesprek van maximaal twee uur.
  4. We beginnen het gesprek met het verkennen van je vraag en eindigen met het markeren van de opbrengt en het uitzetten van je volgende stappen.

Voorwaarden en voorbehouden

  • Een consult is een één op één gesprek. Begeleide groepsgesprekken behoren tot een andere dienst: samen zoeken-sessies.
  • Een consult is bedoeld voor mensen die al kennisgemaakt hebben met mijn gedachtegoed in een prestentatie of de online training Hoe krijg je ze mee?
  • Een consult is op (jouw) locatie. Telefonisch of online is heeft -voor mij- te grote beperkingen om echt samen te kunnen zoeken.
  • Ik doe geen eigenstandig onderzoek en kan dus geen eigen diagnose stellen van de situatie. In het consult kijk ik door jouw ogen naar de situatie. Jouw vraag, jouw informatie en jouw reflectie is het materiaal waarmee we samen zoeken.

Kosten

Ik factureer een consult op uurbasis. Mijn uurtarief is € 275,- exclusief 21% btw en exclusief reiskosten (€ 0,50 per kilometer). In de regel is met een consult drie uur gemoeid (een uur voorbereiding en documentenstudie, twee uur gesprek).