Spreker over verandering

Voor meer video’s klik hier

Met veel plezier inspireer ik leiders over hun rol in verandering. Ik spreek over de volgende onderwerpen:

  • De functie van frictie
  • Hoe krijg je ze mee?
  • Organisch veranderen en wendbaarheid
  • Veranderen van gedrag en cultuur
  • De teamleider als spil in verandering
  • Omgaan met ontkenning en weerstand
  • De ondernemingsraad in organische verandering

Wat zeggen opdrachtgevers?

Recent heeft Annemarie gesproken tijdens het afscheidssymposium van een van onze teamleiders. Een uur lang heeft ze ons meegenomen in de theorie van de weerbarstige veranderpraktijk. Een boeiend en inspirerend verhaal doorspekt met voorbeelden die het verhaal nog duidelijker maken. Enkele reacties die ik achteraf hoorde: “wat een goed verhaal”, “ik heb het allemaal opgeslurpt”, “ik had meteen allerlei situaties uit mijn eigen leven in mijn hoofd” en “dit had ik eerder moeten weten”. Annemarie schrijft op haar website een energieke en bevlogen veranderexpert te zijn. Ze heeft hier alle reden toe! En ze is ook nog heel erg leuk en toegankelijk 🙂
Cathelijn Bogaers, hoofd Paramedische Zorg, ETZ Ziekenhuis

“Annemarie is conceptueel heel sterk. Haar modellen voor veranderingsmanagement zijn ontzettend verhelderend en zeer bruikbaar voor de praktijk. Ze is ook een zeer goede keynote spreker! Ze krijgt iedereen mee door de combinatie van haar expertise en haar bijzondere aanpak met veel humor”
Eva Platteau, Instituut voor de overheid, Brussel

 

“Pragmatisme met diepgang. Dat is voor mij Annemarie Mars”
Aagje Voordouw, coördinator Leergang Schooldirecteuren, Hogeschool Windesheim

“We had a successful meeting. After your session, numerous speakers referenced your session, along with various people making comments and asking questions. [Our global leader] concluded with a reminder of the change strategies and how they can be employed moving forward. I believe the participants did become more aware of their leadership as change agent. All in all, it was a success in helping them better assume their role”
Ryan Fox – Deloitte Managing Partner – Global Leadership Meeting 

“Annemarie is een inspirerende spreker die complexe materie met humor en praktische voorbeelden tot leven brengt”
Joris van de Lindeloof, Director UNC plus Delta

“Annemarie is zeer gedreven, prettig in contact en kan goed reflecteren op zichzelf. Ze heeft ons een leerzame en verbindende ochtend bezorgd als management team. Zelden heb ik iemand ontmoet zonder psychotherapeutische opleiding die zo sterk is in contact maken. Ze past haar kennis goed toe op de vragen die in je organisatie spelen”
Rian Busstra, Manager Behandelzaken GGZ Drenthe

“Annemarie heeft op voortreffelijke wijze veertig deelnemers een hele dag aan zich weten te binden. Er was een mooie balans tussen het overdragen van theorie en het daarop reflecteren door de deelnemers. De bevlogenheid van Annemarie werkt aanstekelijk en is mooi in balans met haar nuchtere benadering. Ik was onder de indruk van de manier waarop zij ‘het algemene’ kon verbijzonderen naar onze specifieke situatie”
Heidi Rubingh, adviseur onderwijsinnovatie, training en coaching