Handouts keynote
Het goede gesprek over gedrag

Beste deelnemer aan mijn presentatie ‘Het goede gesprek over gedrag’,

Ik hoop dat je geïnspireerd bent geraakt door dit fascinerende onderwerp! Op deze pagina kun je de handout downloaden en verder lezen over de onderdelen van de presentatie. Klik op de afbeelding hieronder voor de handout met de basisplaatjes.

Hieronder tref je verschillende blogs aan rondom de drie onderdelen van mijn presentatie:

Waarnemen

Hoe ga je in gesprek over iemands houding? (spoiler: doe het niet)

Begrijpen

Wat is er mis met boze bordjes?

Ben je deel van het probleem of van de oplossing?

Beoordelen

Geef je feedback of spreek je aan?

Ik wens je heel veel goede gesprekken toe!

PS: Zullen we linken? Klik hier voor mijn profiel op LinkedIn

PS: Wil je een stap verder gaan door over deze presentatie een training of leergang te verzorgen? Of wil je dit onderwerp bespreken met een andere groep deelnemers? Neem contact op met mijn assistente Annemieke Kersting. Zij informeert je graag over de mogelijkheden.

Email: annemieke.kersting@forachange.nl
Telefoon: 06 – 4222 40 33