Handouts keynote
Hoe krijg je ze mee?

Beste veranderaar,

Ik hoop dat je geïnspireerd bent door de fascinerende wereld van leiderschap bij verandering! Op deze pagina kun je de handouts van mijn presentatie downloaden en geef ik je suggesties om je verder te verdiepen.

Je kunt de handouts downloaden door op de afbeelding hieronder te klikken.

Hieronder tref je een aantal blogs aan rondom de inhoud van mijn presentatie:

Hieronder tref je een aantal blogs aan over beide onderdelen van de presentatie:

Er is ook een podcast om naar te luisteren en een blogpagina om rond te struinen in nog 96 blogs.

In deze presentatie heb ik je hoofdstuk 1, 2 en 3 van mijn boek Hoe krijg je ze mee? in vogelvlucht laten zien. Mocht je ook de andere hoofdstukken over planning, interactie en leiderschap willen lezen, dan is dit de link naar managementboek om het boek te bestellen.

Ik wens je heel veel goede gesprekken over verandering toe!

PS: Zullen we linken? Klik hier voor mijn profiel op LinkedIn