Handouts
Nyenrode Business Development

Beste Business Developer,

Ik hoop dat je geïnspireerd bent geraakt door de fascinerende wereld van leiderschap bij verandering! Op deze pagina kun je de handouts van de workshop downloaden en verder lezen over de onderdelen van de presentatie. Je kunt de handouts downloaden door op de afbeelding hieronder te klikken.

Hieronder tref je een aantal blogs aan rondom de inhoud van mijn presentatie:

Er is ook een podcast om naar te luisteren en een blogpagina om rond te struinen in 96 andere blogs.

In deze track heb ik je hoofdstuk 1, 2 en 3 van mijn boek Hoe krijg je ze mee? in vogelvlucht laten zien. Mocht je ook de andere hoofdstukken willen lezen, dan is dit de link naar managementboek om het boek te bestellen.

Ik wens je veel verbinding toe!

PS: Zullen we linken? Klik hier voor mijn profiel op LinkedIn