Handouts presentatie Hoe krijg je ze mee?

Beste deelnemer aan mijn presentatie Hoe krijg je ze mee?

Ik hoop dat je geïnspireerd bent geraakt door de fascinerende wereld van leiderschap bij verandering! Op deze pagina kun je de handouts van mijn presentatie downloaden en verder lezen over de onderdelen van de presentatie.

Je kunt de handouts downloaden door op de afbeelding hieronder te klikken.

Hieronder tref je een aantal blogs aan rondom de inhoud van mijn presentatie:

Reacties op verandering

Urgentie en ambitie

Er is ook een podcast om naar te luisteren en een blogpagina om rond te struinen in 85 andere blogs.

In deze presentatie heb ik je hoofdstuk 1, 2 en 3 van mijn boek Hoe krijg je ze mee? in vogelvlucht laten zien. Mocht je ook de andere hoofdstukken over planning, interactie, leiderschap en de relatie willen lezen, dan is dit de link naar managementboek om het boek te bestellen.

Ik wens je heel veel goede gesprekken toe!

PS: Zullen we linken? Klik hier voor mijn profiel op LinkedIn

PS: Wil je over dit onderwerp een opleiding organiseren? Of het bespreken met een andere groep deelnemers? Neem contact op met mijn assistente Annemieke Kersting. Zij informeert je graag over de mogelijkheden.

Email: annemieke.kersting@forachange.nl
Telefoon: 06 – 4222 40 33