Handouts presentatie
Hoe krijg je ze mee?

Beste deelnemer aan mijn presentatie Hoe krijg je ze mee?

Ik hoop dat je geïnspireerd bent geraakt door de fascinerende wereld van leiderschap bij verandering! Je kunt de handouts van de presentatie downloaden door op de afbeelding hieronder te klikken.

Hieronder tref je een aantal blogs aan over beide onderdelen van de presentatie:

Reacties op verandering

Het veranderverhaal

In deze presentatie heb ik je hoofdstuk 1, 2 en 3 van mijn boek Hoe krijg je ze mee? in vogelvlucht laten zien. Mocht je ook de andere hoofdstukken willen lezen, dan is dit de link naar managementboek om het boek te bestellen.

Struin gerust rond op mijn website in mijn informatiepagina’s over verandermanagement of de 90 andere blogs. Of luister de Podcast ‘De kunst van het vinden’; de afleveringen Reacties en Richting gaan over de onderdelen die ik tijdens de presentatie heb behandeld.

Ik wens je veel verbinding toe!

PS: Zullen we linken? Klik hier voor mijn profiel op LinkedIn