Handouts workshop
Hoe krijg je ze mee?

Beste deelnemer aan de workshop Hoe krijg je ze mee?

Ik hoop dat je geïnspireerd bent geraakt door de fascinerende wereld van leiderschap bij verandering! Op deze pagina kun je de handout van de workshop downloaden en verder lezen over de onderdelen van de presentatie. Je kunt de handout downloaden door op de afbeelding hieronder te klikken.

Hieronder tref je een aantal blogs aan rondom de inhoud van mijn presentatie:

Over reacties op verandering

Over het veranderverhaal

Er is ook een podcast om naar te luisteren en een blogpagina om rond te struinen in 100 andere blogs.

In deze presentatie heb ik je hoofdstuk 1, 2 en 3 van mijn boek Hoe krijg je ze mee? in vogelvlucht laten zien. Mocht je ook de andere hoofdstukken willen lezen, dan is dit de link naar managementboek om het boek te bestellen.

Ik wens je veel verbinding toe!

PS: Zullen we linken? Klik hier voor mijn profiel op LinkedIn