Tarieven voorjaar 2022

Wat fijn dat je overweegt om me te vragen voor een presentatie, een samen zoeken-sessie of een opleiding!

Op deze pagina geef ik je inzicht in mijn tarieven. Elke opdracht is anders, dus we kijken altijd samen naar wat in jouw situatie het beste past. Daarna maak ik offerte op. Op mijn dienstenpagina kun je al veel informatie vinden over de mogelijke invulling van elke dienst.

Voor vragen over de mogelijkheden en het plannen van een voorgesprek bel of mail gerust met mijn persoonlijk assistente Annemieke: annemieke.kersting@forachange.nl | 06 – 4222 4033

Dan spreken we elkaar snel!

Annemarie Mars


De onderstaande tarieven gelden tot 30 juni 2022. Ze zijn exclusief btw. Als een btw vrijstelling van toepassing is, zal dat worden aangegeven.

Presentaties

  • Webinar vanaf mijn werkplek tot en met 90 minuten: € 1850,-
  • Presentatie op locatie tot en met 90 minuten: € 2250,-
  • Presentatie op locatie van een dagdeel: € 2650,-
  • Presentatie op locatie van twee dagdelen: € 3350,-

Deze tarieven zijn inclusief documentenstudie, online voorbespreking, uitnodigingstekst voor de deelnemers en inhoudelijke voorbereiding. De tarieven voor presentaties op locatie zijn inclusief handouts in de vorm van een mat gelamineerde A5 kaart (tot 50 deelnemers, daarboven € 0,75 per kaart). Bij deze tarieven zijn ook reistijd en -kosten inbegrepen. Voor presentaties op de Waddeneilanden en buiten Nederland reken ik als meerkosten de extra reistijd tegen mijn uurtarief van € 225,-.

Voor deze presentaties geldt een btw vrijstelling op grond van de registratie van For a change als onderwijsinstelling bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

Samen zoeken-sessie

  • Samen-zoekensessie van een dagdeel op locatie: € 2650,-
  • Samen-zoekensessie van twee dagdelen op locatie: € 3325,-

Dit tarief is inclusief documentenstudie, online voorbespreking, uitnodigingstekst voor de deelnemers, inhoudelijke voorbereiding, en handouts. Bij deze tarieven zijn ook de reistijd en -kosten inbegrepen. Voor presentaties op de Waddeneilanden en buiten Nederland reken ik als meerkosten de extra reistijd tegen mijn uurtarief van € 225,-

Deze tarieven zijn exclusief het eventueel maken van een verslag van de conclusies, daar is twee uur mee gemoeid.

Voor het maken van verslag, vervolgsessies, consulten en andere aanvullende activiteiten geldt een uurtarief van € 225,- exclusief btw. Voor extra activiteiten op locatie reken ik de helft van mijn reistijd tegen het genoemde uurtarief.

De samen-zoeken sessie wordt gezien als een opleidingsactiviteit omdat we de leercyclus doorlopen op geselecteerde onderdelen van mijn gedachtegoed. Daar is een btw-vrijstelling op van toepassing op grond van mijn registratie van For a change als onderwijsinstelling bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Voor vervolgsessies waarin we verder zoeken met de al behandelde theorie en voor consulten geldt de btw-vrijstelling niet.

Opleiding

Voor workshopseries (voor dezelfde groep deelnemers, als uitkomst van één intakegesprek) geldt de volgende systematiek:

  • voor de eerste sessie workshop geldt het basistarief voor de presentatie van de betreffende duur
  • voor elke daaropvolgende workshop geldt 2/3 van dat tarief

De kosten van een serie van drie dagdeelworkshops bedragen dus (€2650+€1767+€1767)=€6184,-

Deze kosten zijn inclusief online voorbespreking, documentenstudie, uitnodigingstekst, inhoudelijke voorbereiding, handouts en werkboek. Bij deze tarieven zijn ook de reistijd en -kosten inbegrepen. Voor presentaties op de Waddeneilanden en buiten Nederland reken ik als meerkosten de extra reistijd tegen mijn uurtarief van € 225,-

Voor meerdaagse leergangen – in partnership – maak ik op maat offerte op.

Boeken

Desgewenst kan aan de deelnemers één van mijn boeken worden uitgereikt:

  • De functie van frictie | € 28,- inclusief btw
  • Hoe krijg je ze mee? | € 28,- inclusief btw

Conform de Wet op de Vaste Boekenprijs geldt vanaf 10 exemplaren een korting van 5%, vanaf 30 exemplaren 10%.