1 op 1 verandersupport door Coachkwartier

Door de samenwerking van For a change met Coachkwartier kunnen deelnemers aan de Online training of  blended opleidingen Verandermanagement direct online 1 op 1 support inregelen. Een team van senior coaches, intensief en exclusief opgeleid door Annemarie, staat voor ze klaar. Deze coaches zijn in staat direct in te zoomen op de verandervraag en hierbij reflectie en houvast te bieden.

Het is ook mogelijk een afspraak te maken met een trainingsacteur, om een spannend gesprek te oefenen.

1 op 1 support via coachkwartier betekent dat deelnemers zelf een coach kiezen en tot 15 uur vooraf een afspraak kunt inplannen voor een (beeld)belafspraak. Er zijn twee bundels om uit te kiezen:

IMG_0626

Hoe regel je het?

Voor deelnemers aan de online training

Als jij de Online training Verandermanagement als zelfstudiepakket hebt aangeschaft, kun je in de online training zelf een bundel aanvragen. Onder het kopje ‘overig’ zit de les 1 op 1 support door coachkwartier in de online training. Daar staat de toegangscode tot de speciaal ingerichte pagina waar je een bundel kunt aanvragen en betalen. Daarna kun je je coachgesprekken inplannen.

Voor deelnemers aan blended opleidingen Verandermanagement van For a change Academy

In de blended opleidingen van For a change Academy – en van For a change Academy gecertificeerde trainers – is het mogelijk om voor de deelnemers van de leergroep 1op1-support mogelijk te maken vanuit de eigen leeromgeving. Coachkwartier maakt daarvoor offerte op voor het aantal deelnemers en de gekozen bundel. In de leeromgeving wordt een les toegevoegd waarin de deelnemers de instructies en gegevens krijgen die ze nodig hebben om een coachafspraak in te plannen.

Vragen? Neem contact op met Inge Stiens (info@stiens.org of 0653262650)