Over Annemarie

Annemarie Mars is een energieke en bevlogen veranderexpert die al meer dan 25 jaar middenin de weerbarstige veranderpraktijk staat. Als adviseur, coach, procesbegeleider en spreker helpt ze bestuurders, directeuren en managers met het ruimte, richting en sturing geven aan veranderingen die echt verschil maken.

Ze is gespecialiseerd in organisaties waar hooggekwalificeerde mensen werken, zoals docenten, medische professionals, consultants, beleidsmakers, accountants, IT-ers en ingenieurs.

Annemarie publiceert onafgebroken over de inzichten die ze in haar werk opdoet en heeft meerdere (bekroonde) boeken geschreven, waaronder de bestseller ‘Hoe krijg je ze mee?’. Sinds 2011 blogt ze maandelijks over een prangende vraag over verandering voor een grote en trouwe groep abonnees.

Over haar gedachtegoed geeft ze met veel plezier lezingen en Marsterclasses. Met haar talent om diepgaande kennis op een nuchtere manier voor het voetlicht te brengen heeft ze al duizenden bestuurders, directeuren en managers aan het denken gezet over hun eigen leiderschap aan verandering.

Annemarie doet niets liever dan het gesprek aangaan met veranderaars over hun vraagstukken en dilemma’s; op het scherpst van de snede maar altijd respectvol. Uitweiden waar iedereen het toch al over eens was, of praten over wat anderen anders moeten doen vindt ze tijdsverspilling. Ze komt het beste tot haar recht in organisaties waar gereflecteerd én gelachen mag worden.