Opleiding

Onder de vlag van de For a change Academy bied ik meerdere in-company trainingen en leergangen aan.

Workshopseries

Het gedachtegoed uit mijn boeken leent zich uitstekend voor een collegereeks of serie workshops. In drie tot vijf interactieve sessies van twee uur tot een dagdeel, passen we een specifiek vakgebied binnen verandermanagement toe op de situatie en de leervragen van de deelnemers. Ze leren een gemeenschappelijke taal over verandering en krijgen meerdere praktische vormen van houvast aangereikt om in elke situatie het wezenlijke gesprek op te zoeken.

De volgende series zijn beschikbaar:

Maatwerk is altijd mogelijk op de inhoud en de lengte van de sessies en het aantal sessies. Een groep van maximaal twaalf deelnemers is ideaal met het oog op interactie en leren van elkaar.

Leergangen

In company-opleidingen van meer dan drie dagdelen zijn altijd maatwerk en ik verzorg ze bij voorkeur in een partnership. Ofwel met de opleiders van de organisatie, of met vakmensen uit mijn netwerk. Dan kunnen we de opzet vinden die het best past bij de behoeften van de deelnemers: tussen theorie en praktijk, tussen verstand en gevoel en tussen individuele en gezamenlijke leerdoelen.

De medezeggenschap in organische verandering

Bart Scholten van Pitin en ik hebben onze expertise over veranderen en ondernemingsraden samengesmeed tot een aansprekend aanbod voor medezeggenschappers. Centraal staan zes schijnwerpers waarmee je elke situatie kunt belichten. We schreven er een boek over dat we in onze leergang, opleiding en training doorlopen.

“Theorie en praktijk goed in evenwicht!”

“Bart en Annemarie een goed duo”

“Zeer nuttig!”

Lees hier alles over ons aanbod speciaal voor ondernemingsraden.

Opleidingen met open inschrijving

Ik ben vaak en graag onderdeel van de ‘line-up’ van een opleiding met open inschrijving, georganiseerd door een opleidingsinstituut of eventorganisatie (zoals Nyenrode, Onderwijs Maak Je Samen, PW., en Managementboek.nl). Het actuele aanbod vind je onderaan mijn dienstenpagina.

Interesse?

Voor informatie neem contact op met mijn persoonlijk assistente Annemieke Kersting. Zij informeert je graag over de mogelijkheden.

Email: annemieke.kersting@forachange.nl
Telefoon: 06 – 4222 40 33