Opleiding

WorkEvent – Door wrijving meer glans

Wirework en ik organiseren een praktisch en interactief dagprogramma voor professionals die in hun veranderopgaven de functionele frictie willen opzoeken.

Het event is in september met succes getest. Het eerste event vindt plaats op 24 februari in Haarlem. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Online training

Begin 2023 verschijnt de derde editie van mijn boek Hoe krijg je ze mee? Ik ben op dit moment druk bezig met het ontwikkelen van een online training over dit boek. Verdere berichtgeving volgt via mijn homepage, mijn nieuwsbrief en LinkedIn. Als je interesse hebt, stuur me dan een mailtje en ik laat het je weten wanneer hij klaar is!

Gastspreker

Regelmatig ben ik deel van een opleidingsprogramma over verandermanagement met meerdere gastsprekers, zoals voor Nyenrode, PW en Managementboek.nl. Een aanbod voor de Vlaamse markt is in voorbereiding. Voor het actuele aanbod kijk onderaan mijn dienstenpagina.

Trainingen

Het gedachtegoed uit mijn boeken leent zich uitstekend voor een serie workshops of training van één of twee dagen. Door het doorlopen van meerdere modules passen we telkens een specifieke vorm van houvast toe op de situatie en de leervragen van de deelnemers. Ze leren een gemeenschappelijke taal over verandering en krijgen ze meerdere praktische vormen van houvast aangereikt om in elke situatie het wezenlijke gesprek op te zoeken.

De volgende onderwerpen zijn beschikbaar:

Leergangen

Meerdaagse opleidingen zijn altijd maatwerk en ik verzorg ze in een partnership. Ofwel met de opleiders van de organisatie, of met vakmensen uit mijn netwerk. Dan kunnen we de opzet vinden die het best past bij de behoeften van de deelnemers: tussen theorie en praktijk, tussen verstand en gevoel en tussen individuele en gezamenlijke leerdoelen.

Op dit moment bied ik de volgende leergang in partnership aan: De functie van frictie – voor schoolleiders – in samenwerking met Onderwijs maak je samen

Interesse?

Voor informatie neem contact op met mijn persoonlijk assistente Annemieke Kersting. Zij informeert je graag over de mogelijkheden.

Email: annemieke.kersting@forachange.nl
Telefoon: 06 – 4222 40 33