Opleiding

Geregeld maak ik deel uit van opleidingen van opleidingsinstituten en eventbureaus met open inschrijving. Het actuele aanbod kun je vinden in de agenda.

Online training Hoe krijg je ze mee?

Ik ben druk bezig met het ontwikkelen van een online training rondom de derde editie van Hoe krijg je ze mee? Hij bestaat uit vijf modules, een werkboek, e-book, een community board en verschillende bonusvideo’s.

Ik hoop deze nog voor de zomervakantie van 2023 te kunnen lanceren, maar pin me er niet op vast. Als je wilt dat ik je een seintje geef als hij verschijnt, vul dan je gegevens in.

WorkEvent Door Wrijving meer glans

Op 1 september vindt de volgende editie plaats van het WorkEvent Door wrijving meer glans, dat ik samen met Biene van Kooten en Elma Niessen organiseer. Lees hier meer over dit wervelende dagprogramma.

Trainingen en workshops

Het gedachtegoed uit mijn boeken leent zich uitstekend voor een serie workshops of training. Door het doorlopen van meerdere modules passen we telkens een specifieke vorm van houvast toe op de situatie en de leervragen van de deelnemers. Ze leren een gemeenschappelijke taal over verandering en krijgen meerdere praktische vormen van houvast aangereikt om in elke situatie het wezenlijke gesprek op te zoeken.

De volgende onderwerpen zijn beschikbaar:

Leergangen

Meerdaagse opleidingen zijn altijd maatwerk en ik verzorg ze in een partnership. Ofwel met de opleiders van de organisatie, of met vakmensen uit mijn netwerk. Dan kunnen we de opzet vinden die het best past bij de behoeften van de deelnemers: tussen theorie en praktijk, tussen verstand en gevoel en tussen individuele en gezamenlijke leerdoelen.

Op dit moment bied ik de volgende leergang in partnership aan: De functie van frictie – voor schoolleiders – in samenwerking met Onderwijs maak je samen

Interesse?

Voor informatie neem contact op met mijn persoonlijk assistente Annemieke Kersting. Zij informeert je graag over de mogelijkheden.

Email: annemieke.kersting@forachange.nl
Telefoon: 06 – 4222 40 33