Opleiding

Online training

De online training Hoe krijg je ze mee? is een compleet zelfstudiepakket in zeven modules.

De lancering van de online training is begin september. Als je wilt dat ik je een seintje geef als hij verschijnt, vul dan je gegevens in.

Samen leren

Het gedachtegoed uit mijn publicaties leent zich uitstekend voor een training over leiderschap bij verandering. Door het doorlopen van meerdere modules die we op maat uitkiezen, passen we telkens een specifieke vorm van houvast toe op de veranderopgaven en de leervragen van de deelnemers. Ze leren een gemeenschappelijke taal over verandering en krijgen meerdere praktische vormen van houvast aangereikt om in elke situatie het wezenlijke gesprek op te zoeken.

Mijn opleidingen zijn een combinatie van online en offline leren. Zo benutten we onze kostbare tijd optimaal. De deelnemers krijgen -drie maanden – toegang tot een besloten leeromgeving waar ze zich voorafgaande aan de bijeenkomsten kunnen voorbereiden door het kijken van video’s en het lezen van blogs. Dan kunnen we de bijeenkomsten richten op het toepassen van het houvast en het leren van elkaar.

Varianten en tarieven

Elke opleiding kan modulair worden samengesteld uit drie bouwstenen:

Dagdeel

Maximaal drie uur

Voor of na de lunchpauze

€ 3250

Anderhalf dagdeel

Maximaal vijf uur

Onderbroken door lunchpauze

€ 3650

Dagprogramma

Maximaal zeven uur

Onderbroken door lunchpauze

€ 4250,-

De kosten voor toegang tot de leeromgeving bedragen € 195,- per deelnemer.

De opleidingen van For a change zijn vrijgesteld van btw als gevolg van de registratie van For a change als opleidingsinstelling in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

WorkEvent Door wrijving meer glans

Op 1 september vindt de volgende editie plaats van het WorkEvent Door wrijving meer glans, dat ik samen met Biene van Kooten en Elma Niessen organiseer. Lees hier meer over dit wervelende dagprogramma.

Het WorkEvent is ook incompany te organiseren!

Vragen of boekingen

Voor informatie neem contact op met mijn persoonlijk assistente Annemieke Kersting. Zij informeert je graag over de mogelijkheden.

Email: annemieke.kersting@forachange.nl
Telefoon: 06 – 4222 40 33