Opleiding

Gastspreker

Regelmatig ben ik deel van een opleidingsprogramma over verandermanagement met meerdere gastsprekers, zoals voor Nyenrode, PW en Managementboek.nl. Voor het actuele aanbod kijk onderaan mijn dienstenpagina.

Trainingen

Het gedachtegoed uit mijn boeken leent zich uitstekend voor een serie workshops of training van één of twee dagen. Door het doorlopen van meerdere modules passen we telkens een specifieke vorm van houvast toe op de situatie en de leervragen van de deelnemers. Ze leren een gemeenschappelijke taal over verandering en krijgen ze meerdere praktische vormen van houvast aangereikt om in elke situatie het wezenlijke gesprek op te zoeken.

De volgende onderwerpen zijn beschikbaar:

Leergangen

Meerdaagse opleidingen zijn altijd maatwerk en ik verzorg ze in een partnership. Ofwel met de opleiders van de organisatie, of met vakmensen uit mijn netwerk. Dan kunnen we de opzet vinden die het best past bij de behoeften van de deelnemers: tussen theorie en praktijk, tussen verstand en gevoel en tussen individuele en gezamenlijke leerdoelen.

Op dit moment bied ik de volgende meerdaagse leergangen in partnership aan:

Beide worden in het najaar van 2022 in open inschrijving aangeboden en zijn ook in-company te organiseren.

Interesse?

Voor informatie neem contact op met mijn persoonlijk assistente Annemieke Kersting. Zij informeert je graag over de mogelijkheden.

Email: annemieke.kersting@forachange.nl
Telefoon: 06 – 4222 40 33