Online training bestellen op factuur

Voor zakelijke klanten waar de betaling van facturen via de administratie gaat is de Online training op factuur te bestellen.

Vul dan hieronder je gegevens in om je bestelling te plaatsen. We sturen je dan zo spoedig mogelijk een factuur en een code waarmee je de training in de winkel zonder betaling kunt aanschaffen en direct kunt starten.

Bestellen voor meerdere personen

Je kunt ook meerdere accounts bestellen. Dan ontvang je van ons een toegangscode die zo vaak gebruikt kan worden als het aantal mensen dat je hebt opgegeven. Je deelt zelf de code met de deelnemers, zodat ieder van hen de training met de code zonder betalen kan aanschaffen en direct kan starten.

Als je meerdere accounts bestelt geldt een staffelkorting van 1% per deelnemer. Dus bvb. bij een bestelling van 10 deelnemer krijg je 10% korting, met een maximum van 25%. Deze korting wordt in de factuur verrekend.

Neem voor grotere aantallen of speciale wensen contact met ons op om tot maatwerk te komen (annemieke.kersting@ forachange.nl – 06 – 42224033)

Naam(Vereist)
Let op: bestellen op factuurbasis is alleen mogelijk als je je emailadres opgeeft behorend bij de organisatie waar ook de factuur naar toe gaat ('jouwnaam@jouworganisatie.xxx')
Factuuradres(Vereist)
Adres waar we het boek/de boeken naar toe kunnen sturen(Vereist)
Prijs: 495,00 €
De training is vrijgesteld van btw vanwege de registratie van For a change als onderwijsinstellingen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.
In deze totaalprijs is nog geen rekening gehouden met de korting bij het bestellen van meerdere accounts (1% per account). Die wordt wel in de factuur doorberekend.
Akkoord(Vereist)