Bestellen online training op factuur

De Online training is voor zakelijke klanten – waar de afhandeling verloopt via de financiële administratie – ook op factuur te bestellen.

De stappen zijn als volgt:

  • vul het onderstaande formulier in en stuur het in.
  • Je krijgt een automatische bevestiging per mail van je bestelling. Check je spambox als die niet binnenkomt.
  • Je krijgt van ons een factuur met het verzoek die per ommegaande in behandeling te nemen.
  • Je krijgt van ons een mail met een kortingscode en instructies  waarmee jij en/of de deelnemers een account kunnen aanmaken en zo toegang krijgen tot de cursus.
  • De kortingscode kan zo vaak gebruikt worden als het aantal deelnemers dat je hebt doorgegeven. Als je een bestelling doet voor een ander of voor meerdere accounts, stuur de instructiemail die je van ons ontvangt door naar de deelnemers, zodat zij hun account kunnen aanmaken.
Naam(Vereist)
Factuuradres(Vereist)
Adres - geen postbus - waar we het boek/de boeken naar toe kunnen sturen(Vereist)
Prijs: 495,00 €
De training is vrijgesteld van btw vanwege de registratie van For a change als onderwijsinstellingen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.
Als je meerdere accounts bestelt die je zo snel mogelijk wilt activeren, is het handig om hier alvast de namen van de deelnemers te vermelden (voornaam, tussenvoegsels, achternaam). Vergeet je eigen naam niet als één van de accounts voor jou is. Je kunt de namen ook later doorgeven of we kunnen een procedure volgen waarbij de accounts pas later in het proces aan personen gekoppeld worden. Als je hier nog geen namen invult nemen we hierover contact met je op.
Akkoord(Vereist)

Vragen?

Neem contact op met mijn assistente Annemieke: annemieke.kersting@ forachange.nl – 06 – 42224033)