Hoe krijg je ze mee?

GIDS-prijs 2006: Beste HR boek
Nominatie LTP-van den Bergh-prijs 2010

Tweede geheel herziene editie 2016

Organisatieverandering is mensenwerk. Het valt of staat met de manier waarop mensen elkaar bereiken, betrekken, overtuigen, bevragen en inspireren. Een verandering is immers pas geslaagd als mensen zich eraan kunnen verbinden, als ze de intrinsieke motivatie voelen om het gedrag te tonen dat de verandering tot leven wekt. Maar de weg naar verbinding ligt vol met valkuilen, waardoor in het gesprek over de verandering mensen niet aanhaken, afhaken of hardnekkige weerstand gaan vertonen.

In Hoe krijg je ze mee? heeft Annemarie Mars haar jarenlange praktijkervaring vertaald naar vijf krachten om verbinding bij mensen te kunnen stimuleren. Voor iedereen die een stempel wil drukken op organisaties die continu in beweging zijn.

In 2007 werd Hoe krijg je ze mee? door een jury van hoogleraren en top HR-managers bekroond met de Gids-prijs. In deze tweede herziene editie heeft Annemarie een decennium aan voortschrijdend inzicht verwerkt dat ze opdeed in haar permanente zoektocht naar leiderschap aan verandering.

Hoe krijg je ze mee?
Vijf krachten om een verandering te laten slagen

Van Gorcum, 2016, tweede herziene druk.
ISBN 9789023255390

Een exemplaar van een deelnemer aan een training

€ 28,-

Klik hier om het boek te bestellen

Reacties op Hoe krijg je ze mee?

Lees hier hoe de tweede editie verschilt van de eerste