Projectmanagement

Een project tot een goed einde brengen is mensenwerk. Het vraagt een toegankelijk en simpel instrumentarium, want de inhoud en de context van een project zijn vaak al complex genoeg.

In dit boek gaat Annemarie Mars op praktische wijze in op wat een projectmanager nodig heeft om zijn project zoveel mogelijk te beheersen. Ze licht de basisbegrippen van projectmanagement toe, en de vijf fasen waarin een project zich voltrekt: opdrachtverstrekking, diagnose, planning, uitvoering en evaluatie. Ook gaat ze uitgebreid in op de samenwerking binnen het team, op het bewerken van het krachtenveld in en om het project en op risicomanagement.

Uitgebracht in eigen beheer,  76 bladzijden

Je kunt het E-book bekijken in de viewer hieronder, of hier downloaden.

Het papieren boek is alleen te bestellen vanaf 10 exemplaren. Het kost € 19,50 per stuk inclusief BTW en exclusief verzendkosten (€ 6,75 voor bestellingen tot en met 9 boekjes, € 13,25 voor bestellingen vanaf 10 boekjes). Stuur me in dat geval een mail met het aantal gewenste exemplaren en je naam en adresgegevens. Vermeld ook  dat het om het boek Projectmanagement gaat.

Projectmanagement - Download - Annemarie Mars - juli 2023

Klik hier voor de bijbehorende formats: