Nyenrode Masterclass Verandermanagement

Samen met Thomas Swaak, Change discipline lead bij ASML, verzorg ik een lab over De functie van frictie.

Andere veranderexperts in deze achtdaagse Masterclass zijn o.a. Arend Ardon, Marco Witte, Doekle Terpstra, Gerda van Dijk (Tilburg University) en Leonie Arkesteijn (&samhoud)

Meer informatie

Leergang De functie van frictie

Onderwijs Maak Je Samen en ik organiseren een vijfdaagse leergang over De functie van frictie.

In de ochtend neem ik je mee met de inhoud van het boek. In de middag vertaal je deze inzichten naar je eigen handelen in de praktijk, waar je vervolgens mee gaat oefenen.

Meer informatie

WorkEvent Door wrijving meer glans

Wirework en ik organiseren een praktisch en interactief dagprogramma voor professionals die in hun veranderopgaven de functionele frictie willen opzoeken.

Het event is in september met succes getest. Het eerste event vindt plaats op 24 februari in Haarlem.

Meer informatie en aanmelden

Veranderkracht

Tijdens het intensieve tweedaagse programma op 1 en 2 juni 2023 krijgt u een helder stappenplan om direct invloed uit te oefenen op de verandering. Met als sprekers Ron Meyer, Annemarie Mars en Marco Witte.

Meer informatie

Nyenrode Blended Class Business Development

Business development is één van de belangrijke disciplines binnen een organisatie, waarbij groei centraal staat. Het draait het om het zien van kansen, omgaan met verandering en inspelen op ontwikkelingen. Sprekers zijn o.a. Prof. dr. Bob de Wit (Hoogleraar Strategie aan Nyenrode ), Jos Burgers (Bestsellerauteur, spreker en adviseur), Yousri Mandour – (Partner bij Lobster Company) en Annemarie Mars.

Meer informatie

De functie van frictie in Vlaanderen

Op 23 april 2023 begeleid ik een dagprogramma in Gent over De functie van frictie voor het Vlaamse Opleidingsinstituut IFBD.

De aanmelding voor dit programma, dat deel uitmaakt van de IFBD Writers Academy, is nog niet gestart. Ik laat via deze pagina, via LinkedIn en mijn nieuwsbrief weten als het zover is.