Nyenrode Masterclass Verandermanagement

Samen met Thomas Swaak, Change discipline lead bij ASML, verzorg ik een lab over De functie van frictie.

Andere veranderexperts in deze achtdaagse Masterclass zijn o.a. Arend Ardon, Marco Witte, Doekle Terpstra, Gerda van Dijk (Tilburg University) en Leonie Arkesteijn (&samhoud)

Meer informatie

Leergang De functie van frictie

Onderwijs Maak Je Samen en ik organiseren een vijfdaagse leergang over De functie van frictie.

In de ochtend neem ik je mee met de inhoud van het boek. In de middag vertaal je deze inzichten naar je eigen handelen in de praktijk, waar je vervolgens mee gaat oefenen.

Meer informatie

PW. Collegereeks Veranderkunde

Krijg les van dé experts op het gebied van veranderkunde in samenwerking met Managementboek.nl: Annemieke Roobeek, Jaap Boonstra, Yousri Mandour, Annemarie Mars, Arend Ardon en Marije van den Berg. Zij delen hun strategieën en laten zien hoe je écht kunt veranderen.

Meer informatie

Veranderkracht

Tijdens het intensieve tweedaagse programma op 9 en 10 juni krijgt u een helder stappenplan om direct invloed uit te oefenen op de verandering. Met als sprekers Ron Meyer, Annemarie Mars en Marco Witte.

Meer informatie

Nyenrode Blended Class Business Development

Business development is één van de belangrijke disciplines binnen een organisatie, waarbij groei centraal staat. Het draait het om het zien van kansen, omgaan met verandering en inspelen op ontwikkelingen. Sprekers zijn o.a. Prof. dr. Bob de Wit (Hoogleraar Strategie aan Nyenrode ), Jos Burgers (Bestsellerauteur, spreker en adviseur), Yousri Mandour – (Partner bij Lobster Company) en Annemarie Mars.

Meer informatie

HR Leergang De functie van frictie

Van den Broek & Partners, HR specialist, en Annemarie Mars hebben samen een leergang ontwikkeld speciaal voor HR Business Partners, waarin we je praktische handvatten aanreiken om het wezenlijke gesprek met je krachtenveld op te zoeken en zo je advies- en veranderkracht te vergroten.

Meer informatie