Samen zoeken

Voor wie?

Jullie zijn een bestuur, directie- of managementteam dat in een turbulente situatie verkeert of worstelt met een complex verandervraagstuk. Het gesprek dat jullie erover voeren brengt meer frustratie dan wijsheid. Met als gevolg dat jullie te weinig progressie maken of tegenover elkaar komen te staan.

Wat?

In een interactieve sessie van een dagdeel ontrafelen we jullie situatie vanuit verschillende invalshoeken. Bij elke invalshoek blijven we zoeken tot we voelen dat we op een kern van het vraagstuk zijn aangekomen. Bijvoorbeeld een dilemma, een disfunctioneel patroon, onuitgesproken verwachtingen, tegengestelde belangen, onjuiste aannames, verborgen emoties of een belemmerende overtuiging. Zodat duidelijk wordt wat jullie te doen staat om meer progressie te kunnen maken en de relatie te versterken.

Hoe?

Ik lees de stukken die jullie relevant vinden voor het vraagstuk en we houden een intakegesprek waarin jullie me inpraten op de situatie. Aan de hand daarvan stel ik een opzet van de bijeenkomst voor, puttend uit mijn gedachtegoed. Tijdens de bijeenkomst kunnen we het programma ter plekke aanpassen. Het laatste kwartier besteden we aan het markeren van de opbrengst. Na de bijeenkomst maak ik een verslag met de inzichten die jullie hebben opgedaan over wat jullie te doen staat.

Deze dienst is geen standaard procesbegeleiding. We gaan echt samen zoeken. Ik stel jullie niet alleen maar vragen maar duik ook zelf mee de inhoud in en deel mijn eigen ervaringen in soortgelijke situaties. Ik ben terughoudend met het geven van advies maar het is geen verboden terrein. Ik zal het jullie teruggeven als jullie tijdens het gesprek gedrag laten zien dat ook in je vraagstuk een valkuil is.

No nonsense pragmatisme
“Annemarie Mars combineert een razendsnelle, scherpe analytische geest aan een groot vermogen om hoofd en bijzaken te onderscheiden. Haar combinatie van glashelder conceptueel denken met no-nonsense pragmatisme en eerlijkheid is een verademing. De combinatie van dat alles, in een prettig mens met een groot gevoel voor humor, maakt het een genoegen met haar te sparren”.
Prof. dr. Job Kievit, professor of Quality in Healthcare/Clinical Decision Analysis, LUMC

Interesse?

Wil je samen zoeken? Neem dan contact op met mijn persoonlijk assistente Annemieke Kersting. Zij informeert je graag over de mogelijkheden.

Email: annemieke.kersting@forachange.nl
Telefoon: 06 – 4222 40 33