Bestellen Leergang De OR in organische verandering op factuur

De driedaagse leergang De OR in organische verandering is voor zakelijke klanten – waar de afhandeling verloopt via de financiële administratie – ook op factuur te bestellen.

Er is in elke editie plek voor maximaal zestien deelnemers. Deelnemers die het programma in de winkel van For a change Academy aanschaffen zijn automatisch verzekerd van hun plaats. Je kunt daar zien hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. Omdat bestellingen op factuur een handmatige tussenstap vragen, moeten we eerst de beschikbaarheid checken voordat we je deelname kunnen bevestigen. We streven ernaar je binnen een dag uitsluitsel te geven.

Informatie over de opzet en de doelgroep van de leergang kun je vinden op de cursuspagina op For a change Academy . Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met me op via mijn assistente Annemieke: annemieke.kersting@forachange.nl – 06 – 42224033).

Naam(Vereist)
Factuuradres(Vereist)
Prijs: 1.995,00 €
Deze prijs is inclusief een jaar toegang tot de leeromgeving het driedaagse groepsprogramma op 30 oktober, 6 en 27 november en een individueel spargesprek. Het programma is vrijgesteld van btw vanwege de registratie van For a change als instelling in het CRKBO
Het postadres waar we het boek naar toe kunnen sturen(Vereist)
Het boek Hoe krijg je ze mee? is inbegrepen bij de online training.
Mocht je naast jezelf ook andere deelnemers hebben opgegeven, wil je dan van de andere deelnemers in dit veld hun naam, email- en postadres in dit veld opgeven? Later mailen mag ook!
Akkoord(Vereist)