Bestellen Leeromgeving opleidingen verandermanagement

De Leeromgeving opleidingen verandermanagement is te bestellen voor trainers en begeleiders die een licentie hebben om het For a change Academy te gebruiken.

Bestellen gaat per leergroep van een opleiding of ontwikkelprogramma. (Individueel) bijbestellen via dit formulier is ook mogelijk, zet dan bij opmerkingen om welke al bestaande leeromgeving het gaat.

Je hoeft jezelf niet mee te tellen in het aantal te bestellen accounts, op basis van je bestaande account zal ik de leeromgeving handmatig aan je cursussen toevoegen. Voor de bestelde leeromgeving krijg je de rol van instructeur.

De stappen zijn als volgt:

  • vul het onderstaande formulier in en stuur het in.
  • Je krijgt een automatische bevestiging per mail van je bestelling. Check je spambox als die niet binnenkomt.
  • Je krijgt van ons een factuur met het verzoek die per ommegaande in behandeling te nemen.
  • Ik neem contact met je op om de leeromgeving op maat aan te kleden en je te instrueren over jouw mogelijkheden als instructeur
  • Zodra de leeromgeving is ingericht krijg je van ons een mail met een groepskortingscode en instructies  waarmee de deelnemers een account kunnen aanmaken en zo toegang krijgen. De kortingscode kan zo vaak gebruikt worden als het aantal deelnemers dat je hebt doorgegeven. Een kortingscode per deelnemer op naam is ook mogelijk.
  • Stuur de instructies door naar de deelnemers, zodat zij hun account kunnen aanmaken.

Vragen?

Neem contact op met mijn assistente Annemieke: annemieke.kersting@ forachange.nl – 06 – 42224033)