Handouts
Het gesprek over gedrag

Beste deelnemers aan de Kanteel leiderschapsdag,

Ik hoop dat je geïnspireerd bent door het balanceren op de schaal van heftigheid in het gesprek over gedrag!

Je kunt de handouts bekijken in de viewer (of hier downloaden).

Handouts - Het gesprek over wat we doen - Annemarie Mars

Blogs

Je kunt je ook verder verdiepen met de volgende blogs, die gaan over wat we tijdens de sessie besproken hebben.

Video

In deze video van 10 minuten kun je de inhoud van mijn presentatie terugkijken. De video is onderdeel van mijn Online training Verandermanagement – Hoe krijg je ze mee? (module 6 – De relatie). Tot 11 juli is hij speciaal voor de deelnemers van de Kanteel-leiderschapsdag terug te kijken.

Ik wens je veel verbinding toe!

PS: zullen we linken? Klik hier voor mijn profiel op LinkedIn