Tarieven opleiding
najaar 2023

Wat fijn dat je overweegt om me te vragen voor een opleiding over leiderschap bij verandering!

Op deze pagina geef ik je inzicht in mijn tarieven voor dit najaar (tot 31 december 2023). Elke opdracht is anders, dus we kijken altijd samen naar wat in jouw situatie het beste past. Daarna maak ik offerte op.

Voor vragen over de mogelijkheden en het plannen van een voorgesprek bel of mail gerust met mijn persoonlijk assistente Annemieke: annemieke.kersting@forachange.nl | 06 – 4222 4033

Dan spreken we elkaar snel!

Annemarie Mars


Bouwstenen

Elke opleiding bestaat uit één of meer modules. Voor deze bouwstenen gelden per module de volgende basistarieven:

  • Korte module – maximaal drie uur op locatie voor of na de lunch: € 3250,-
  • Lange module – maximaal vijf uur onderbroken door een uur lunchpauze: € 3650,-
  • Dagprogramma – maximaal zeven uur onderbroken door een uur lunchpauze: € 4250,-

Deze tarieven zijn inclusief documentenstudie, een online voorbespreking, een tekstvoorstel voor de uitnodigingsmail aan de deelnemers, mijn inhoudelijke voorbereiding, een online tussengesprek na elke module om de accenten te leggen voor de volgende, en een online eindgesprek.

Deze tarieven zijn exclusief de kosten voor de leeromgeving, want die worden berekend per deelnemer (zie hierna).

Blended leading

Mijn opleidingen zijn een combinatie van online leren en offline leren. De optimale mix bepalen we vooraf samen. Als we optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van zelfstudie kunnen we met minder modules toe dan met alleen offline leren.

De deelnemers krijgen toegang tot een leeromgeving waar ze voorafgaande aan de bijeenkomsten zich kunnen voorbereiden door het kijken van video’s en het lezen van blogs. Daar kunnen ze ook de handouts downloaden van de gebruikte sheets. Elke deelnemer krijgt bij de aankondiging van de opleiding een account voor de duur van de opleiding plus twee maanden.

De kosten van de leeromgeving bedragen € 195- per persoon inclusief 0% btw.

De leeromgeving bevat een selectie van negen video’s uit mijn online training Hoe krijg je ze mee? Uiteraard is het ook mogelijk voor deelnemers de complete online training aan te schaffen, met onbeperkte toegang tot alle 35 (video)lessen, het boek, werkboek, e-book en Q&A zoomsessie. De kosten per account bedragen € 495,- inclusief 0% btw. Klik hier voor informatie.

Aanvullende activiteiten

Voor aanvullende activiteiten geldt een uurtarief van € 275,- exclusief btw. Gedacht kan worden aan een extra voorbereidingsgesprek, afstemming met derden, het analyseren van voorwerk of het ontwikkelen van organisatiespecifiek lesmateriaal.

Boeken

Desgewenst kan één van mijn boeken worden uitgereikt:

    • De functie van frictie | € 29,- inclusief 9% btw
    • Hoe krijg je ze mee? | € 32,- inclusief 9% btw

Conform de Wet op de Vaste Boekenprijs geldt vanaf 10 exemplaren een korting van 5%, vanaf 30 exemplaren 10%.

BTW

Op deze tarieven is een btw vrijstelling van toepassing vanwege de registratie van For a change als opleidingsinstituut in het Centrale Register Kort Beroepsonderwijs.

Reiskosten

Als reiskosten reken ik 0,50 per kilometer, gerekend vanuit IJsselstein (ut).