Tarieven Samen zoeken-sessies
voorjaar 2024

Wat fijn dat je overweegt om me te vragen voor een Samen zoeken-sessie!

Op deze pagina geef ik je inzicht in mijn tarieven voor dit najaar (tot 30 juni 2024). Elke opdracht is anders, dus we kijken altijd samen naar wat in jouw situatie het beste past. Daarna maak ik offerte op.

Voor vragen over de mogelijkheden en het plannen van een voorgesprek bel of mail gerust met mijn persoonlijk assistente Annemieke: annemieke.kersting@forachange.nl | 06 – 4222 4033

Dan spreken we elkaar snel!

Annemarie Mars


Korte of lange sessie

De samen zoeken-sessie is er in twee varianten:

  • Korte module – maximaal drie uur op locatie voor of na de lunch: € 3350,-
  • Lange module – maximaal vijf uur onderbroken door een uur lunchpauze: € 3850,-

Deze tarieven zijn inclusief documentenstudie, een online voorbespreking, een tekstvoorstel voor de uitnodigingsmail aan de deelnemers, mijn inhoudelijke voorbereiding en een online eindgesprek.

Blended leading

We kunnen de tijd van de sessie nog effectiever gebruiken als deelnemers via zelfstudie het gedachtegoed al tot zich nemen. In dat geval krijgen de deelnemers toegang tot een besloten leeromgeving waar ze voorafgaande aan de bijeenkomsten zich kunnen voorbereiden door het kijken van video’s en het lezen van blogs. Daar kunnen ze ook de handouts downloaden van de gebruikte sheets. Elke deelnemer krijgt een account voor drie maanden toegang.

De kosten van deze leeromgeving bedragen € 195- per persoon inclusief 0% btw.

Aanvullende activiteiten

Voor aanvullende activiteiten geldt een uurtarief van € 275,- exclusief btw. Gedacht kan worden aan extra voorgesprekken, het analyseren van voorwerk en aanvullende documentenstudie bij meer dan 50 pagina’s.

Lesmaterialen

Desgewenst kan worden uitgereikt:

  • een A5 kaart met de kernafbeeldingen. De kosten daarvan zijn € 1 per stuk.
  • één van mijn boeken:
    • De functie van frictie | € 29,- inclusief 9% btw
    • Hoe krijg je ze mee? | € 32,- inclusief 9% btw

Conform de Wet op de Vaste Boekenprijs geldt vanaf 10 exemplaren een korting van 5%, vanaf 30 exemplaren 10%.

BTW

Omdat de deelnemers tijdens de sessie een nieuwe taal en houvast leren, is de Samen zoeken-sessie te kenmerken als een opleidingsactiviteit, waarop een btw vrijstelling van toepassing is, vanwege de registratie van For a change als opleidingsinstituut in het Centrale Register Kort Beroepsonderwijs.

Reiskosten

Als reiskosten reken ik 0,50 per kilometer, gerekend vanuit IJsselstein (ut).