Bestellen Verandervakmanschap voor de L&D-Expert op factuur

Het programma Verandervakmanschap voor de L&D-Expert is voor zakelijke klanten – waar de afhandeling verloopt via de financiële administratie – ook op factuur te bestellen.

Er is in elke editie plek voor maximaal tien deelnemers. Deelnemers die het programma in de winkel van For a change Academy aanschaffen zijn automatisch verzekerd van hun plaats. Je kunt daar zien hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. Omdat bestellingen op factuur een handmatige tussenstap vragen, moeten we eerst de beschikbaarheid checken voordat we je deelname kunnen bevestigen. We streven ernaar je binnen een dag uitsluitsel te geven.

Informatie over de opzet en de doelgroep van het programma kun je vinden op de landingspagina. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met me op via mijn assistente Annemieke: annemieke.kersting@forachange.nl – 06 – 42224033).

Naam(Vereist)
Factuuradres(Vereist)
Prijs: 1.795,00 €
Deze prijs is inclusief de online training Hoe krijg je ze mee?, een tweedaagse groepsprogramma op 11 en 25 september 2024, en de L&D-toolkit. Het programma is vrijgesteld van btw vanwege de registratie van For a change als instelling in het CRKBO
Het postadres waar we het boek naar toe kunnen sturen(Vereist)
Het boek Hoe krijg je ze mee? is inbegrepen bij de online training.
Ander boek?
Akkoord(Vereist)