Online en blended leren
in de For a change Academy

In complexe en vloeibare tijden is opleiding en ontwikkeling van medewerkers een topprioriteit. Maar in een krappe arbeidsmarkt is ieders tijd kostbaar. Dus is het zaak om leervormen te kiezen die een optimale combinatie zijn van samen leren en online leren.

De For a change Academy biedt je daar verschillende mogelijkheden voor.

De online training Verandermanagement – Hoe krijg je ze mee?

De online training Verandermanagement – Hoe krijg je ze mee? is een diepte investering in je verandervakmanschap.

In een compleet zelfstudiepakket van zeven modules en boordevol inspiratiemateriaal, leer je een heldere taal en krijg je praktisch houvast om in elke complexe opgave snel tot de essentie van je vraagstuk te komen, zodat je weet wat je te doen staat.

Bekijk de online training

Leeromgeving bij blended opleidingen verandermanagement

Deze leeromgeving is een compactere versie van de online training, toegespitst op blended leren, dus als ondersteuning van een fysiek leerprogramma Verandermanagement.

De leeromgeving bevat de modulevideo’s, een selectie van blogs en extra’s, het werkboek, e-book en begrippenlijst. Bij de start van het groepsprogramma krijgen de deelnemers voor een jaar toegang tot deze leeromgeving. 

Bekijk deze leeromgeving

Eigen leeromgeving op maat

Het is ook mogelijk om een eigen leeromgeving tot je beschikking te krijgen waar alleen jouw deelnemers toegang toe hebben.

Voordelen zijn een eigen beeldmerk, de mogelijkheid van extra lessen en aanvullende thema’s. Je maakt een eigen selectie van extra’s uit de Online training. Ook is het mogelijk de stof stapsgewijs te ontsluiten. Een andere optie is een forum en reactie-mogelijkheid in de lessen zodat je als trainer zelf de interactie kunt aangaan met je deelnemers.

Vergelijking

 Online training Verandermanagement – Hoe krijg je ze meeLeeromgeving bij opleidingen verandermanagementEigen leeromgeving op maat
Bedoeld voorindividuele zelfstudieblended learning blended learning 
Zeven modules met 23 modulevideo’sjajaja
Werkboek, e-book, begrippenlijstjajaja
Extra’s6 tussendoortjes
2 bonusvideo’s
4 bonuslessen
60 blogs
2 extra e-books
vaste selectie uit de extra’seigen selectie uit de extra’s

mogelijkheid toevoegen eigen lessen en materialen
Q&A groeps-zoomsessieelke twee maandenneenee
Boek Hoe krijg je ze mee? thuisgestuurdjaneenee
Deelnemerforum en reactiemogelijkheid in lessenneeneeindien gewenst met eigen moderator
Toegangonbeperkt1 jaar1 jaar
Prijs per account*€ 495€ 195€ 295
*Prijzen voor grote en/of specifieke doelgroepen in overleg.

Zelf blended trainingen verandermanagement geven?

Dat kan met het Learning & Development Expertprogramma voor ervaren L&D-experts. Je investeert in je verandervakmanschap als veranderaar én als de begeleider van veranderaars. Je doet de online training als voorbereiding, volgt een tweedaags programma, krijgt een complete L&D-toolkit en de mogelijkheid om met korting voor je eigen deelnemers toegang tot de leeromgevingen te bestellen. In partnership met Inge Stiens (Coachkwartier).

Bekijk het programma